Zo gruwelijk veel verdienen Harry en Meghan bij Netflix

Zo gruwelijk veel verdienen Harry en Meghan bij Netflix

Auteur: yannickspinner, gepost om Reageer

Naar verluidt hebben Prince Harry en Meghan Markle een gigantische deal met Netflix gesloten; Reed Hasting legt het uit.

Royaltykoppel Harry en Meghan hebben een superdeal gemaakt met Netflix. De twee hebben recentelijk afstand genomen van het Britse koningshuis. Dat was volgens sommigen een slechte keuze, maar als je naar de deal kijkt, valt dat wel mee. Netflix-CEO Reed Hastings doet namelijk een boekje open over de samenwerking met Harry en Meghan.

Netflix’ Reed Hastings over Harry en Meghan

In een interview met CNBC geeft de baas van Netflix, Reed Hastings, meer informatie over de deal met Prince Harry en zijn vrouw Meghan Markle. De twee zijn recentelijk vertrokken uit het Britse koningshuis en moeten natuurlijk wel de butlers blijven betalen. Naar verluidt hebben ze daarom een deal van tussen de 100 en 150 miljoen dollar getekend met Netflix, omgerekend maximaal €126 miljoen.

Hastings ontkent noch bevestigt het bedrag, maar schept wel een beetje op over de deal van Netflix met de twee.

Ik ben zo enthousiast over die deel. Weet je, [Harry en Meghan] zijn slim en liepen met hun ideeën rond bij alle grote bedrijven. Ik denk dat wij het beste, meest complete aanbod op tafel hebben gelegd. We gaan een divers aanbod aan entertainment met ze maken.

Reed Hastings via CNBC

Gaat Meghan ons weer verleiden?

Als Harry en Meghan naar Netflix verhuizen, dan is de hamvraag natuurlijk of de Duchess of Sussex ook weer gaat ‘acteren’. De prachtige Amerikaanse actrice werd namelijk bekend met verschillende rollen als verleidster. Helaas suggereert Hastings dat we het koppel niet per se op het scherm zullen zien.

De focus van de twee ligt bij het produceren. Ze hebben een goed oog voor verhalenvertelling ontwikkeld. We zullen op basis van dat talent met ze werken.

Lees ook: De Netflix Original films en series van september

Lees Interacties

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.