Șoc și groază pentru Nicoleta de la Insula Iubirii, înainte să devină mamă. Ce i-a făcut un bărbat

Fosta ispită de la Insula Iubirii este terorizată de un bărbat. Aceasta este însărcinată în aproximativ 8 luni.

Ce i-a făcut un bărbat Nicoletei Dragne. Fosta ispită este terorizată.

Nicoleta este însărcinată în aproape 8 luni și are probleme delicate cu bebelușul nenăscut. De curând aceasta și-a recuperat contul de Instagram și a povestit pe o filmare experiența șocantă pe care o trăiește. Un individ îi terorizează, nu doar pe ea, cât și pe părinții și prietenii acesteia.

Viitoarea mămică le-a făcut o surpriză fanilor. Aceasta a publicat o poză pe Instagram. În fotografia realizată recent, apare ea cu burtica care i-a crescut foarte mult.

“Nici nu știu de unde sa încep… Timp de 7 luni contul meu a fost blocat din cauza unei persoane care nu a știut cum sa îmi arate cât bine îmi dorește ? Mulți dintre voi m-ați urmărit pe contul nou @nicoleta_c_dragne, dar foarte mulți v-ați întrebat unde am dispărut.

Am reușit sa îmi recuperez contul asa ca ma voi întoarce cu postările aici. Pentru cei care se întreabă ce am făcut în aceasta perioada, m-am gândit sa postez ce este cel mai important pentru mine și anume baby V pe care îl aștept cu nerăbdare❤️” a scris tânăra în dreptul pozei.

Nicoleta atrage atenția

Doar la câteva ore de la această postare, Nicoleta a publicat o filmare în care atrage atenția asupra unui subiect delicat în zilele noastre. Este vorba de hărțuirea femeilor. Printre persoanele publice care au avut astfel de experiențe neplăcute și foarte stresante se mai numără și Antonia dar și Christina Ich.

Christina Ich
Șoc și groază pentru Nicoleta de la Insula Iubirii, înainte să devină mamă. Ce i-a făcut un bărbat

Vedeta a făcut plângerea la poliție și vrea ca, împreună cu Christina Ich, să găsească o modalitate prin care femeile să nu mai devină victime a unor bărbați cu probleme psihice.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.