Selly de la 5Gang a rămas fără 250.000 de euro. Pe ce s-au dus banii

Selly de la 5Gang a rămas fără 250.000 de euro. Pe ce s-au dus banii
De la 14 ani Selly își câștigă singur existența. Datorită lucrurilor care pe care le face în mediul online tânărul nu a mai fost nevoit să le ceară bani părinților. Acestea i-au adus mai mult decât suficiente venituri.

Selly de la 5Gang a rămas fără 250.000 de euro. Pe ce s-au dus banii

Filmul 5Gang s-a menținut pentru o perioadă lungă de timp în topul preferințelor românilor. Acesta a reușit sa-i aducă lui Selly popularitatea și în cinema. ”5Gang: Un altfel de Crăciun” este o comedie de familie cu o poveste fictivă despre Selly și colegii lui de trupă, Dia, Gami, Pain și Mădălin.

Povestea filmului se desfășoară în perioada Crăciunului, perioadă în care Selly tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă ( personaj jucat de Micuțu) și a dispărut subit. Colegii săi, care inițial s-au gândit  sa-l înlocuiască, își dau seama că acesta ar putea fi în pericol și pleacă sa-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, aceștia ajung și ei împotmoliți într-o situație precară.

Câți bani a dat la stat

”Un altfel de Crăciun” a fost situat pentru mult timp pe primul loc în box office-ul românesc, iar veniturile financiare de pe urma comediei au fost destul de consistente.  Numai din difuzarea lui în sălile de cinema, filmul a avut încasări de 1,5 milioane de dolari. Selly a dezvăluit ce sumă a virat la bugetul de stat de pe urma încasărilor din film.

5Gang
Selly de la 5Gang a rămas fără 250.000 de euro. Pe ce s-au dus banii

Filmul, despre care unii spun că e cel mai prost, 5Gang, a plătit 400.000 de euro în taxe și salarii, din care 250.000 de euro în taxe directe la stat. Am creat joburi și oportunități într-o industrie în care cam bate vântul și am plătit atâția bani la  bugetul de stat. Eu, pe fiecare concert, pe fiecare reclamă, chiar și pe banii din Youtube, plătesc o grămadă de taxe”, a spus Selly.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.