Korisnici Facebook-a mogu da vide story-je sa Instagram-a

Korisnici Facebook-a mogu da vide story-je sa Instagram-a

Neki korisnici Facebook-a su nedavno primetili da mogu gledati story-je sa Instagram-a direktno putem aplikacije.

Facebook već dugo dopušta korisnicima da svoje story-je sa Instagram-a objave direktno i na Facebook-u, a sada testira mogućnost pregleda Instagram sory-ja putem aplikacije za Facebook-u.

Razlika u izvoru story-ja će biti boja kruga u kojem se nalazi pro>lna fotogra>ja, Facebook storyji imaju plavi krug oko fotogra>je, a oni sa Instagrama su narandžasti.

Iz Facebook-a naglasili da se ništa nije promenilo kada je reč o privatnosti jer samo vaši pratioci sa Instagram-a koji su povezali Facebook pro>l i oni koji većvide vaše story-je na Instagram-u iste mogu videti i na Facebook-u. Pored toga, moraju i odabrati opciju koja će im to omogućiti.

Korisnici Facebook-a koje imate među prijateljima, koji vas ne prate na Instagram- u, pomenute story-je neće moći da vide.

Portparol Facebook-a Matt Navarra je potvrdio da se radi o “ograničenom testu” i da će kompanija pratiti reakcije korisnika. Dodao je da nova funkcija zadovoljava sva pravila privatnosti, kao i da korisnici mogu da odvoje story-je dve društvene mreže.

Izvor: IT Vesti

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.