Imagini șocante cu o cântăreață celebră! Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme

Imagini șocante cu o cântăreață celebră! Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme
A împlinit de curând 40 de ani, este mamă a trei copii, dar arată mai bine ca niciodată. Vedeta care a slăbit 45 de kilograme a fost felicitată de sute de mii de internauţi.

Problemele de greutate cu care s-a confruntat în trecut au dispărut

Jessica Simpson, căci despre ea este vorba, a fost ani la rând idolul adolescentelor din întreaga lume. A avut, însă, o perioadă în care organismul parcă nu a mai ascultat-o şi s-a îngrăşat enorm. După ce a născut în martie cel de-al treilea copil, o fetiţă numită Birdie Mae, cântăreaţa a decis să îşi schimbe viaţa.

A apelat la serviciile unui nutriţionist şi a început să facă sport. Iar rezultatele s-au văzut imediat. În mai puţin de 4 luni, Jessica a uimit pe toată lumea. A dat jos 45 de kilograme. În această grea misiune, spune ea, i-a fost alături soţul, Eric Johnsos.

Poza de pe Instagram care a şocat internauţii!

Pentru a arăta cât de mult a slăbit, artista a postat pe Instagram o fotografie în care poartă o pereche de blugi de acum 14 ani. Acesta pare să fi fost cadoul de ziua ei pentru că imaginea a fost făcută publică chiar pe 10 iulie, zi în care a împlinit 40 de ani.

 Imagini șocante cu o cântăreață celebră! Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme
Imagini șocante cu o cântăreață celebră! Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme

Dacă cei mai mulţi au ţinut să o felicite şi să o complimenteze pentru felul în care arată, s-au găsit şi voci care au avut numai cuvinte urâte la adresa cântăreţei. Răutăcioşii au făcut-o „anorexică” şi au acuzat-o că le dă tinerelor un exemplu greşit.

Jessica Ann Simpson este o cântăreață, actriță și textieră americană. Ea a devenit cunoscută la finalul anilor ’90 prin intermediul cântecului său de debut intitulat „I Wanna Love You Forever”, care a devenit cel mai cunoscut disc single al său din întreaga sa carieră.

Şi-a făcut debutul în 2005 pe marele ecran cu filmul „The Dukes of Hazzard”, pentru care a înregistrat şi piesa „These Boots Are Made For Walkin”. Piesa a ajuns numărul 14 în topul „Billboard Hot 100”.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.