DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul cu Mercedes GLE Coupe

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul cu Mercedes GLE Coupe

DACIA Duster are astazi parte de un nou test surprinzator, iar asta pentru ca spre deosebire de comparatiile anterioare, astazi o vedem pusa fata in fata cu un Mercedes GLE Coupe de generatie noua, un SUV complet diferit. Ambele SUV-uri sunt facute mai mult pentru circulatia urbana si pe drumurile publice, decat pentru off road, insa DACIA Duster si Mercedes GLE Coupe se descurca surprinzator de bine in acest test facut in Romania.

DACIA Duster costa de vreo minim 5 ori mai putin decat un Mercedes GLE Coupe, astfel ca vorbim despre o diferenta uriasa din toate punctele de vedere, insa rezultatul final este acelasi pentru ambele masini. Atat DACIA Duster, cat si Mercedes GLE Coupe reusesc sa treaca fara probleme peste testul terenului accidentat, si asta e normal, pentru ca ambele sunt facute sa treaca si peste obstacole de acest gen care le sunt puse in fata de catre soferi.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul cu Mercedes GLE Coupe

DACIA Duster trece peste toate probleme cam la fel de bine precum Mercedes GLE Coupe, chiar daca diferentele intre puterea celor doua masini sunt uriase, motorul masinii germane acand o putere dubla, si cel mai probabil un cuplu la fel de mare. In ciuda acestui lucru, pentru probele de acest gen, DACIA Duster se descurca suficient de bine cu ceea ce are in mod standard in dotare, astfel ca Mercedes GLE Coupe nu reuseste sa o lase in urma, asa cum ar trebui sa arate pretul.

DACIA Duster a trecut prin alte teste similare, e drept cu masini mai ieftine decat Mercedes GLE Coupe, dar chiar si asa, a reusit sa se descurce la fel de bine precum masini de la Land ROver, Suzuki, si nu numai. In aceasta idee, DACIA Duster este o masina suficient de versatila incat sa poata fi folosita atat pe drumurile publice, cat si pe drumurile accidentate, chiar daca nu exista nici pe departe acelasi confort precum intr-un Mercedes GLE Coupe, mult mai scump.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un upgrade substantial in cursul urmatorilor ani, cei de la DACIA dorind sa le ofere clientilor foarte multe imbunatatiri pentru masinile sale, dar mai avem de asteptat pana in 2022, sau 2023, pentru ele.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments