Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piaţa Victoriei

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piaţa Victoriei

impusă de Guvern propriilor cetățeni a avut loc în Piața Victoriei.

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piaţa Victoriei

Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activă propangandistă anti-DNA, și mai recent, susținătoare a mai multor teorii ale conspirației. Aceasta și-a dobândit notorietatea la sfârșitul anului 2018, după participarea la emisiunea ”România 100” de la Antena 3, unde i-a îndemnat pe români sa-și exercite judecata critică, să dea dovadă de ”empatie socială” și să deschidă ochii la parazitarea instituțiilor publice și a justiției. Pe atunci era studentă la aceeași specializare, germană-engleză, la două facultăți diferite, una de stat și alta privată, și era fost membru al organizației de tineret PSD.

Ea a devenit o foarte activa propagandistă anti-DNA și a atras laude din partea Sputnik care a notat argumente demne de luat în seama în textele acesteia, apreciind în special discursul sau de tip manifest, potrivit Aktual.24.ro

„Patriotism, Solidaritate și Demnitate nu reprezintă idealuri, nu reprezintă noțiuni abstracte, ci cele trei trăsături de caracter ale ORICĂRUI OM care își iubește țara”.

”Degeaba ești titrat și plimbat, dacă ai rămas cu INIMA pe plaiuri străine și cu buzunarul însetat de bogățiile României”.

”Degeaba vorbești despre solidaritate, dacă te lepezi de principii și de UMANITATE la prima piatră ”Să ne ridicăm, să fim oameni demni, căci până și râmele au demnitate!”, potrivit sputnik.md.

Iosefina Pascal cu căști
Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piaţa Victoriei

Ce hobby-uri are Iosefina Pascal

Tânăra este pasionată de cosplay și fitness, după cum dovedesc profilurile sale de facebook de dinainte de intrarea pe scena publică a activismului politic. Amândouă profile sunt pe numele Kimi Pascal. Unul dintre profile este din anul 2017 pe o rețea de socializare rusească. Pe profilul de Facebook, ea apare costumată în personaje de benzi desenate.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.