Anamaria Prodan, acuzată că face lucruri necurate la Sibiu: „Se întâmplă de când a ajuns acolo”

Anamaria Prodan, acuzată că face lucruri necurate la Sibiu: „Se întâmplă de când a ajuns acolo”

Hermannstadt a obținut o victorie importantă în Liga 1, contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1. Golul victoriei pentru formația din Sibiu a fost marcat de Romario Pires, în minutul 86. Brazilianul a transformat o lovitură de pedeapsă foarte ușor acordată de arbitrul Andrei Chivulete. La o fază la care se putea dicta la fel de ușor și fault în atac. Sau putea fi lăsat jocul să continue. Hermannstadt a urcat pe locul 5 în campionat, cu 8 puncte după primele cinci etape. Şi îşi continuă astfel ascensiunea de la apariţia Anamariei Prodan în anturajul echipei.

Acuze incredibile după Hermannstadt – FC Botoşani 2-1. „Fotbalul românesc e viciat! Nu ştiu ce a putut să primească arbitrul”

Acest lucru a fost remarcat şi de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, care nu s-a sfiit să acuze faptul că la Sibiu s-ar întâmpla lucruri necurate. Fost central la o finală de Liga Campionilor, Crăciunescu este convins că apariţia Anamariei Prodan la Sibiu are o legătură cu arbiteajele favorabile pe care Hermannstadt le-a avut în ultima perioadă.

„Un singur lucru este cert pentru mine – la Sibiu, de când s-a dus Anamaria Prodan, a făcut treabă foarte bună. Dar se întâmplă un vârtej acolo în ceea ce privește arbitrajul de când a ajuns ea.  Pentru ce să fie penalty? . Este un contact între jucători, dar e involuntar. Unul cade, apoi cade și celălalt. Nu înțeleg de ce a dat penalty”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Ion Crăciunescu a criticat dur arbitrajul lui Andrei Chivulete

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a fost chiar mai vehement la adresa arbitrajului de la partida cu Hermannstadt. S-a întrebat ce a primit arbitrul Andrei Chivulete pentru a lua o astfel de decizie şi a acuzat că fotbalul românesc este viciat.

„Trebuie să ne oprim cu fotbalul. De ce trebuie să vedem asemenea mascarade? Ne prostește un asemenea individ. Are rost? Cred că tot fotbalul nostru e viciat! E ridicol, nu înțeleg ce putea să primească pentru a face așa ceva?!”, a spus şi Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.