Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, în stare gravă la Terapie Intensivă. A luat și el COVID-19. La ce spital se află cei doi

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, în stare gravă la Terapie Intensivă. A luat și el COVID-19. La ce spital se află cei doi

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, 5o de ani , se află și el internat la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui. Aceștia sunt internați la spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, în stare gravă la Terapie Intensivă. A luat și el COVID-19. La ce spital se află cei doi

Acesta a ajuns la terapie intensivă în urmă cu scurt timp. Starea lui nu este deloc bună și a fost intubat, au dezvăluit surse medicale pentru cancan.ro. Andreea Esca ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, în stațiunea Olimp și confirmarea ar fi venit la două zile de la notificarea trimisă de ProTV. Acesta a anunțat că mai mulți angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze numele.

Zeci de vedete și influenceri au petrecut pe plajă la deschiderea unui hotel de lux din Olimp, fără a respecta regulile de distanțare socială sau alte măsuri de protecție.

Fără mască la petrecere

Într-un material video Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează la un eveniment cu mai mult de 50 de persoane invitate. La acest eveniment nimeni nu părea să fie interesat de păstrarea regulilor sanitare. Mai târziu, în cadrul aceluiași eveniment, Andreea apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Andreea Esca
Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, în stare gravă la Terapie Intensivă. A luat și el COVID-19. La ce spital se află cei doi.

După ce în presa au apărut imagini cu cu zecile de vedete, iar Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

XL subscribe to our newsletter banner

Get the latest news and advice on COVID-19, direct from the experts in your inbox. Join hundreds of thousands who trust experts by subscribing to our newsletter.

Send your news and stories to us news@climaxradio.co.uk or newstories@climaxnewsroom.com and WhatsApp: +447747873668.

Before you go...

Democratic norms are being stress-tested all over the world, and the past few years have thrown up all kinds of questions we didn't know needed clarifying – how long is too long for a parliamentary prorogation? How far should politicians be allowed to intervene in court cases? To monitor these issues as closely as we have in the past we need your support, so please consider donating to The Climax News Room.